De mange fordele ved at bruge bobleplast

22 september 2020 Lykke Holzmann Søby

Bobleplast-ruller er et af de mest populære emballagematerialer man kan få og uden tvivl noget som du kender. Det er let, billigt og giver indholdet af din pakke fremragende. De mange bittesmå luftlommer er indkapslet i lag af polyætylen, der udgør bobleplast, hvilket giver den fremragende dæmpnings- og beskyttelsesegenskaber.

Den fås i mange forskellige typer, hvoraf den mest almindelige er bobleplastruller, der uden problemer kan skæres i længden. Fra en rulle kan den bruges til alle mulige formål afhængigt af dens tykkelse.

For lettere betjening uden skæring kræves perforerede ruller i en række forskellige størrelser, hvilket betyder, at du nemt kan rive lige store ark hurtigt og rent af. Disse ruller er ideelle, hvis du har brug for at beskytte genstande i lignende størrelse og kun har brug for en standardlængde, såsom 500 mm eller 800 mm. Fordi de er skåret til at indstille længder, er de bedre til kontrol af emballagedele og reducerer chancen for overpakning, hvilket gør dem mere omkostningseffektive end at bruge standardruller. Perfekt, hvis du pakker mange genstande af samme størrelse.

Gør processen lettere

Bobleplast kasser gør processen endnu lettere ved at holde rullen ryddelig og støvfri i en praktisk kompakt kasse.

Bobleplast er et meget alsidigt emballagemateriale, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til, at det er så populært. Med den luftdæmpning, den har kan den beskytte alt fra let beskyttelse af mindre genstande til stor beskyttelse af skrøbelige genstande som for eksempel keramik eller glas.

Hvis du dog sender polerede varer, skal du huske at bobleplast kan efterlade små cellemærker, der kan være svære at fjerne, forårsaget af de små luftbobler, der trykker på poleret materiale. Materialer som poleret metal, glas eller træ er modtagelige for dette, så hvis du sender polerede produkter, anbefales det, at du først pakker dem ind i et andet materiale, som for eksempel skum, inden genstanden pakkes ind i bobleplast.

God fornøjelse.

Flere Nyheder