Hvad koster en omlakering af bilen?

30 september 2021 Steffen Hansen
image

Når man køber ny, eller brugt bil, så kan man ikke altid få bilen i den farve man gerne vil have. Det kan være fordi at den ikke er på lager eller bare ikke kan skaffes, men det kan også være fordi at den farve man gerne vil have bilen i, vil gøre bilen meget dyrere. Når det kommer til brugt bil, så kan heller ikke altid være heldig at finde den farve man gerne vil have, så hvad gør man så? I denne artikel vil vi give dig et par gode råd til hvad du kan gøre, for at ændre farven på din bil, uden at det skal koste dig en bondegård. Det vil dog koste nogen penge, men det kan heldigvis gøres på en billigere måde.

Foliering

Hvis man gerne vil skifte farve på sin bil, uden at skulle hæve hele sin opsparing + pension, så kan man med fordel se på om foliering kunne være en løsning. Foliering foregår ved at man pakker hele bilen ind i en speciel folie, i den farve som man har valgt, er at den ikke blot giver bilen en ny og frisk farve, men også beskytter bilens originale lakering, hvilket kan være med til at øge bilens værdi ved et eventuelt salg.

Omlakering

Hvis man har pengene til det og ikke har noget imod at bruge dem, så kan man, i stedet for foliering, omlakere bilen og få den i præcis den farve man ønsker. Det skal dog siges, at i forhold foliering, så koster en fuld omlakering af en bil 4-5 gange mere, men igen, hvis man har pengene til det, så får man det bedste resultat hvis man vælger at få omlakeret bilen. Hvis man ikke har så mange penge til rådighed, kan man eventuelt vælge at få lakeret fælgende i stedet.    Hvis det lyder som en løsning for dig, så kan du læse mere her: http://viborg-pulverlak.dk/ 

Flere Nyheder