Betonelementmontage kræver sin mand m/k

17 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Det er bestemt ikke noget let arbejde at udføre betonelementmontage.

Den slags sætter man ikke bare lige lærlingen til at have ansvaret for at gøre, og desuden kræver det ofte mange involverede, før man kan gøre det godt nok – specielt hvis der er tale om store opgave med betonelementmontage.

Det kræver nogle gange en uddannelse kan kunne gøre den slags godt nok, og som minimum burde man have taget et kursus i det eller fået sig noget indføring i, hvordan man gør den slags.

Desuden er det sjældent sådan, at fordi man har prøvet det før, så kan man gøre det igen, for der er vitterligt ikke to opgaver, der er ens.

Selv hvis man har et projekt med betonelementmontage, hvor man skal sammensætte flere led, der minder om hinanden, så kan man risikere at vejret ude på byggepladsen er radikalt anderledes fra en ene dag til den næste, som gør både arbejdet svært og en anelse farligt.

Derfor kræver det mange hænder, når man skal lave den slags montage, hvor man både har nogle, der dirigerer, nogle der kan løfte og rykke elementerne med de rette maskiner og det egnede værktøj, og så nogle der holder det forkromede overblik.

Her er det virkelig vigtigt, at man emner at kommunikere korrekt og vide, hvad man mener med specifikke anvisninger.

Ofte har man kun nogle enkle forsøg med at gøre det rigtigt, før man er nødt til at starte helt forfra, og så kan det blive dyrt.

Men det mest alvorlige er nok, at hvis man gør det forkert, så kan det medføre en masse uheld og ulykker, og det vil man jo helst gerne undgå.

Så som du nok kan se, så kræver det virkelig en indføring i at kunne gøre det arbejde, være mobil og omstillingsparat – og så skal man være god til at samarbejde.

Flere nyheder