Bliv godt klædt på til at være leder

05 marts 2021 Emilie Jacobsen

Hvis du lige er blevet udnævnt til at være leder, er det sikkert både en spændende og lidt skræmmende opgave for dig. For du skal pludselig til at træde ind i en ny rolle, hvor du skal lede andre. Særligt hvis du skal være leder for nogle, der tidligere har været dine kolleger og dermed dine ligemænd, kan det føles krævende for dig, at du nu skal til at påtage dig lederrollen overfor dem. 

Derfor kan det være en god ide for dig, at du deltager i et lederudviklingsforløb. På den måde kan du lære om de forskellige måder at være leder på, og du kan blive klogere på, hvordan du skal gebærde dig. Der findes nemlig mange forskellige måder, hvorpå du kan lede folk, og det handler derfor om, at du finder frem til den måde, der passer til både din personlighed og til den virksomhed, som du er ansat i. 

Få et skræddersyet forløb i lederudvikling

Et af de steder, hvor du har mulighed for at deltage i et lederudviklingsforløb, er hos Kjerulf og Partnere. De har stor erfaring med at klæde ledere godt på til deres rolle. Hos dem får du ikke bare et standard forløb, nej, de udformer et personligt forløb, der passer specielt til dig. Det er med til at give dig de bedst mulige kompetencer, og du har mulighed for at få sparring på de specifikke problemstillinger, som du står over for. 

Et lederudviklingsforløb hos Kjerulf og Partnere finder typisk sted over tre til fem måneder. Der mødes du løbende med dem og drøfter, hvordan du føler, at det går. Det, at forløbet tager så lang tid, betyder, at du har mulighed for at drøfte en problemstilling med dem, får værktøjer til at håndtere situationen og derefter tale med dem om, hvordan du føler, at det gik. Det er noget, som du kommer til at lære rigtig meget af. 

Læs mere på https://www.kjerulf-partnere.dk/lederudvikling/.

Flere Nyheder