Bliv set af et rekrutteringsfirma

30 marts 2020 anders_lundtang_hansen

Det er næsten noget af det sejeste og bedste, når man bliver headhuntet fra et rekrutteringsfirma såsom https://www.poulsen-job.dk/ 

Fordi man for det første slipper for at skulle bruge tid på at sende ansøgninger, man kan måske endda undgå at skulle på dagpenge, fordi man er så eftertragtet med ens arbejdskraft, at man allerede er på vej hen til ens næste stilling, om man selv siger op eller bliver afskediget.

Det er jo også ret blæret, hvis man kan sige til familie, venner og tidligere samt kommende kollegaer, at man altså er blevet jaget til en her stilling – så har man allerede bevist sit værd allerede her.

Dette kan selvfølgelig lægge lidt pres på en, men sådan ville det jo også være, hvis man skulle gennem en længere optagelsesproces og langsom blive sluset ind for at være den eller blandt dem, der bliver ansat.

Men oplever du også, at du mener, at du har de bedste og rette kompetencer samt erfaring i erhvervslivet til, at du altså burde være blevet hvervet for lang tid siden?

Det er givetvis korrekt, at du føler det således, men bare fordi man er den bedste, er det jo ikke ensbetydende med, at man bliver set.

Og det er jo ikke sikkert, at alle rekrutteringsfirmaer tager imod ansøgninger om at være i deres databaser, så man er nødt til at gøre sig fortjent til at være blandt disse.

Dette er der flere ting, man kan gøre for at gøre sig selv bemærket, og det handler især om at være til stede på nettet og de sociale medier.

Lav forskellige profiler, opdater dem og optimer dem efter, hvad de kan bruges til.

Få udtalelser fra folk og kunder, du har hjulpet, og lav så gerne en hjemmeside, hvor du løbende gør det interessant at besøge denne med blandt andet nye blogindlæg med videre.

Så er der stor chance for, at du bliver set af de rette.

 

Flere Nyheder