Boblekuverter kan overraskende nok fås mange steder

26 juli 2020 anders_lundtang_hansen

Om du så eftersøger de boblekuverter, der ganske givet ligner almindelige kuverter, men som er foret med boblefolie, eller du vil have den slags af pap, hvor der ligeledes er boblefolie indeni, så er de faktisk til at skaffe mange steder fra.

Der er selvfølgelig den direkte måde, som man anvender, hvis man skal have mange af den slags, til hvis man ved som privat eller firma, at man skal sende mange enheder af mindre størrelser, som skal pakkes forsigtigt ind og kunne tåle en lang rejse:

Man finder en hjemmeside, der sælger man af den slags boblekuverter, og så bestiller man dem derfra i større mængder, så man altid har rigeligt af dem – måske er der endda mulighed for lidt rabat, når man køber flere af dem.

Hvis man så bare skal bruge nogle enkelte, så kan man tage ned på posthuset eller lignende, hvor man ofte kan købe den slags, hvis man skal sende noget direkte.

Det kan være, hvis man skal sende noget, man har på sig med det samme, eller man ved, man senere skal sende noget, så man køber en enkelt boblekuvert eller flere af slagsen, nu man er dernede.

Når man handler i andre butikker, så kan man også være heldig at falde over den slags boblekuverter, hvorfor man kan købe nogle der.

Andre steder er de kuverter måske ikke en del af sortimentet, men fordi man handler der tit eller spørger pænt, så kan man godt købe en enkelt boblekuvert eller måske to, selvom man reelt ikke sælger dem nede i butikken.

En smart fidus, hvor man samtidig sparer penge og ikke belaster miljøet, er ved at gemme de boblekuverter, når man bestiller ting og sager, som netop ankommer i boblekuverter.

Man kan ofte lige fjerneforsendelsen eller dække den over, så man kan anføre en ny samt nyt firmærke og således bruge dem på ny.

 

Flere Nyheder