Brug din fagforening til at få ordentlige forhold på arbjedspladsen

11 maj 2020 Emilie Jacobsen

Der er ikke nogen værre følelse end at føle, at du ikke får det, du fortjener, for dit arbejde. Derfor er det vigtigt, at du sikrer, at du får al den hjælp, der er mulig, når du skal forhandle din løn. Det gælder både, når du skal starte et nyt job, og når du skal forhandle løn løbende. Det er noget, der falder mange svært. Derfor er det en god ide for dig, at du sørger for at få din fagforening til at hjælpe dig. I nogle tilfælde kan de forhandle for dig, i andre tilfælde kan de hjælpe dig med at klæde dig på til samtalen, så du har alle de rette argumenter klar. 

En fagforening, hvor du er sikker på, at de vil gøre alt, hvad der er muligt for at hjælpe dig er kommunikationogsprog.dk. De har mange års erfaring fra kommunikationsbranchen og ved derfor, hvor meget du bør få i løn. Du kan derfor forvente at få en meget nøjagtig rådgivning i forhold til dit arbejdsområde og din erfaring. Det er virkelig guld værd for dig. 

Det er både en fagforening akademiker og for dig, der ikke er. Så længe du arbejder med kommunikation, har du mulighed for at have dem som fagforening. Det er derfor også den rette fagforening for dig, hvis du har læst grafisk design, webdesign eller på anden måde arbejder med kommunikation, marketing og sprog. 

Hvis du får problemer på din arbejdsplads, er det også vigtigt, at du sørger for at kontakte din fagforening. De kan hjælpe dig med at løse problemerne. I nogle tilfælde kan de løses tilfredsstillende, så du stadig kan blive på arbejdspladsen. I andre tilfælde kan din fagforening hjælpe dig med at finde en ordning, hvor du fratræder din stilling, men hvor du får de bedst mulige vilkår. Læs mere her

 

Flere Nyheder