Derfor skal du vælge en Atex støvsuger

15 februar 2021 Anne-Mette Hansen

I mange industrier bruges der støvsuger til at rengøre med. Ofte er de almindelige støvsugere, som er henvendt til private kunder, dog ikke gode nok. Der er behov for en industriel støvsuger, som kan noget mere og som matcher behovene på netop din fabrik eller lager.

Atex støvsuger – 5 grunde til at vælge den

En Atex støvsuger kan rigtig meget. Det er en industristøvsuger i særklasse. Hvorfor skal du vælge netop denne model? Læs med her og få fem gode grunde. 

1. God til besværlig rengøring

Med en lang støvsugerslange og et langt støvsugerskaft kan du komme til at gøre rent selv de mest besværlige steder. Det kan være steder højt oppe, hvor støv og skidt let sætter sig, men hvor det ikke er nemt at komme til ellers. 

2. Høj sugeevne

Som industriel støvsuger har Atex modellen naturligvis en langt højere sugeevne, end hvad en normal støvsuger har. 

3. Vogn med hjul 

Støvsugeren fra Atex køres rundt på en industriel vogn, der gør det let at bruge den til rengøring. Der er hjul på vognen, så du kommer ikke til at lave dumme løft eller trælse træk af en tung støvsuger. 

4. Kan bruges til brændbart støv

Den industrielle støvsuger fra Atex kan med fordel bruges til brændbart støv af Klasse M. Den fungerer derfor rigtig godt i mange industrier, hvor der er et specielt behov for rengøring. 

5. Eksplosionssikker 

Støvsugeren fra Atex er også sikker at bruge på din fabrik eller i en anden produktionsvirksomhed. Den er nemlig eksplosionssikker. 

Alt i alt er der faktisk kun gode grunde til at investere i denne industristøvsuger. De opfylder de fleste krav, der er behov for i industrirengøring. Den er let at bruge og nem at håndtere. Den kommer med smart tilbehør, der gør selv den mest besværlige rengøring let som en leg – uden besvær eller større problemer.

Flere Nyheder