Du skal måske nok have hjælp til din blended learning

21 januar 2021 anders_lundtang_hansen

Blended learning er jo en metode til, at man kan målrette lærdom til den enkelte, så det sætter sig bedst, om man så skal have det på en praktisk måde, via udenadslære, tavleundervisning eller noget helt andet – eller en kombination af disse metoder.

Det var nok noget, som man kunne have brugt, da man var lille, fordi man skulle sammensætte en undervisningsform til alle ungerne i en klasse – privat som almen – så man nåede en gennemsnitsgrænse, hvor nogle blev hevet op, men andre også stagnerede rent vidensmæssigt.

Privatundervisning var måske heller ikke løsningen, fordi man havde en dårlig underviser, eller man ikke kunne lide at komme i fokus, selvom man forsøgte at målrette undervisningen til en.

Nu om dage har man indset, at folk ikke var/er dumme, men at de bare skal have den viden ind på den rette måde, og det kan ske via blended learning.

Man er måske selv lidt i vildrede med en læringsform

Men vi forstår godt, hvis du ikke føler dig helt sikker på begrebet, eller du ikke kender omfanget af, hvad det kan gøre for dig med blended learning.

Derfor skal du måske opsøge hjælp til det, for selvom du måske har en god idé og viden om, hvordan du lærer bedst, så skal man jo stadig finde de rette værktøjer at benytte sig af.

Det er måske heller ikke alle emner, at man kan bruge den samme sammensætning, og så udvikler man sig jo også som menneske, så man skal have tilpasset lærdomsmåderne.

Det er kloge mennesker, der har forstand på begreberne, som måske kan hjælpe med at åbne den værktøjskasse endnu mere op, end hvad man var bevidst om tidligere, der kunne lade sig gøre.

Så bliver man præsenteret for en helt ny verden, som man gerne ville have hørt om, da man var lille – men det er som bekendt aldrig for sent at lære noget nyt!

Flere nyheder