Få en kompetent og dedikeret vikar til din virksomhed

12 juli 2020 Michelle Løhde Nielsen

Har du brug for en vikar? Så kan Norstaff ApS hjælpe dig. De tilbyder nemlig vikarservice til virksomheder, der søger hjælp til at få udført forskellige arbejdsopgaver. Her er der en bred vifte af fagområder, så der findes med stor sandsynlighed en vikar, der matcher lige netop det, du søger. 

Norstaff er et vikarbureau i København, der tilbyder både faglærte og ufaglærte vikarer. Du finder først og fremmest vikarer inden for social- og sundhedsområdet såsom pædagoger, sosu og handicaphjælpere, men du finder også vikarer til mange andre brancher og jobs. Det kan være alt fra vikarer til byggeri- og anlæg til rengøring, lager, service, events og meget mere. 

Vær sikker på kompetente og dedikerede medarbejdere 

Når du vælger at få vikarer gennem Norstaff, så kan du være sikker på, at du får kompetente og dedikerede medarbejdere. De sørger for, at kvaliteten er i top, så de kan stå inde for hver eneste vikar, de sender ud. På den måde sikrer de, at du får det, du søger, og at dine arbejdsopgaver bliver udført til stor tilfredshed og med succes.

Norstaff har mere end 30 års erfaring inden for området, hvilket betyder, at de har masser af erfaring inden for vikarservice, rekruttering og bemanding. Du kan derfor trygt vælge dem til at sørge for din næste vikar. 

Bestil en dygtig vikar fra Norstaff

Så hvis din virksomhed står og mangler en eller flere dygtige vikarer, så er Norstaff klar til at hjælpe. De tilbyder både kortere og længere vikariater, og de gør alt, hvad de kan for at finde den helt rette.

De har base i København, men de opererer blandt andet i områderne omkring Hillerød, Roskilde, Ringsted, Odense, Lolland, Falster og resten af Sjælland. 

Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om, hvad de kan tilbyde. De tager også meget gerne en snak over telefon omkring dine ønsker og behov. 

Flere nyheder