Find den helt rigtige varmepumpe til din bolig

08 september 2021 astrid_pedersen

Den årlige varmeregning kan godt komme som et chok for mange boligejere. En rigtig kold vinter kan være hård ved økonomien – især hvis fyret er gammelt og slidt. Så er udnyttelsen af det tilførte brændstof nemlig ikke optimal. Og så er det at det begynder at gøre ondt i pengepungen såvel som i de klima bevidste sind.

Gør husholdningsbudgettet og miljøet en tjeneste – skift til en varmepumpe

Hvis du vælger at skrotte det gamle fyr til ære for en moderne energi effektiv luft til vand varmepumpe kan du faktisk slå to fluer med ét smæk. Du slipper for det første billigere om ved dine udgifter til opvarmning af boligen.

En luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv end et gammelt udtjent fyr, og samtidig en del mere driftssikker. Du skal ikke konstant have fyldt brændstof på din varmepumpe, eller have den efterset, renset og repareret hvert andet øjeblik.

På den måde sparer du både penge, tid og kræfter. Og for det andet er en luft til vand varmepumpe i kraft af sin gode udnyttelse af energien det mest klima venlige alternativ til fyret.

Kan en luft til vand varmepumpe møde mine behov for opvarmning?

En luft til vand varmepumpe med den rette kapacitet vil uden problemer kunne opvarme brugsvand og cirkulations vand i samme kvantum som et fyr.

Hvis du vil være helt sikker på at du vælger den rette varmepumpe, som matcher din og din families behov, bør du få professionel assistance. Hos Amalo finder du dygtige VVS teknikere som har særligt speciale inden for opsætning, installation og servicering af varmepumper.

Med hjælp fra Amalo kan du finde en Panasonic luft til vand varmepumpe som passer perfekt til din bolig.

Du kan læse mere og få et tilbud på hjælp til luft til vand varmepumpe på Amalo.dk.

Flere Nyheder