Find gode faglærte vikarer med vikarservice

14 oktober 2021 astrid_pedersen

editorial

En gang imellem har man som virksomheds ejer brug for ekstra mandskab. Det kan for eksempel være at firmaet har fået en stor ordre og derfor har brug for dygtige vikarer som kan tiltræde projektet på midlertidig basis.

Det kan også være at man gerne vil udvide forretningen og derfor gerne vil ansætte, men gerne vil prøve de nye emner af først. Og til dette formål kan du med fordel tage et vikarbureau så som DK Vikarservice til hjælpe.

Hvem er DK Vikarservice?

DK Vikarservice er et vikarbureau som beskæftiger sig med rekruttering af dygtige og kompetente kandidater inden for en bred vifte af fagområder.

Hos DK Vikarservice kan du altid finde en vikar til din virksomhed uanset om du står med et akut behov for en stedfortræder eller om du har brug for en dygtig vikar som kan træde til over en længere periode.

Du kan hos DK Vikarservice få tilbud om et midlertidigt supplement til dit mandskab, eller du kan prøve en potentiel ny medarbejder af gennem det der kaldes et Try & Hire forløb. DK Vikarservice er leveringsdygtig i såvel faglærte som ufaglærte vikarer.

Find det perfekte vikar match med DK Vikarservice

Når du kontakter DK Vikarservice med henblik på at skaffe en vikar kan du være sikker på at DK Vikarservice kan matche vikar og virksomhed til perfektion.

DK Vikarservice gør altid sit forarbejde grundigt og efterstræber altid at finde det rette match mellem kandidat og virksomhed. Dette handler såvel om menneskelige som faglige og erfaringsmæssige kvalifikationer.

På den måde slipper du for at skulle skifte dine vikarer ud i tide og utide. Og du er garanteret det optimale match hvilket betyder en højere grad af såvel produktivitet som trivsel.

Du kan læse mere om DK Vikarservice, og finde din nye håndværker vikar eller ufaglærte vikar, på

Flere Nyheder