Giv trægulvet nyt liv og frisk glans med en gulvafslibning

20 april 2020 astrid_pedersen

Et slidt trægulv med tydelige mærker og skrammer er sjældent noget særligt kønt syn. Til alt held kan dit trætte og triste trægulv sagtens blive flot igen med den rette behandling – for eksempel en gulvafslibning.

Hvordan foregår en professionel gulvafslibning?

Når du vælger at lade en gulvsliber med erfaring og ekspertise om at slibe dit trægulv, vil vedkommende først og fremmest tage et grundigt kig på træværket. På den måde sikres det, at gulvet rent faktisk er i en stand, der retfærdiggør en gulvafslibning.

Lider gulvet af graverende skader eller niveau forskellige, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling, som kan udligne disse. Men er træværket gennemgående sundt, og gulvet intakt, vil en gulvafslibning i langt de fleste tilfælde være tilstrækkeligt for at opnå det eftertragtede smukke og ensartede resultat.

En dygtig gulvsliber vil hurtigt kunne bedømme omfanget af – og dybden på – skader og skønhedspletter, og på baggrund af denne vurdering beslutte hvor meget af træværkets overflade det er nødvendigt at fjerne. Pletter fra spildte væsker, slidspor fra nedtrådt støv, småskrammer og ridser samt misfarvninger fra solfalming er som oftest udelukkende overfladiske, og sidder således i de øverste millimeter af det massive træværk. Og da en gulvafslibning kan fjerne op til to millimeter af overfladen, vil de grimme skønhedspletter forsvinde derved.

Hvem skal jeg vælge når gulvet skal have foretaget en gulvafslibning?

Du bør altid vælge en faglært håndværker med speciale inden for behandling af trægulve til at varetage din gulvafslibning. Hos Gulvkanonen finder du udelukkende kompetente gulvmænd – og du kan med sikkerhed finde en sådan i nærheden af dig.

Når du vælger at overlade opgaven med gulvafslibning og efterbehandling af dit gulv til Gulvkanonen, er du garanteret et smukt og holdbart resultat, som du kan have glæde af i mange år. Du kan læse mere, og få et godt tilbud på gulvafslibning, på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder