God pli ved deltagelse i en hotel- & konference

13 november 2019 admin

Mange gange vælger man at afholde en konference på et hotel, fordi det er ganske praktisk med at kunne sørge for overnatning til de deltagende samme sted, hvor konferencen finder sted – derfor har mange hoteller også et godt konferencelokaler samt mødelokaler.

Selvfølgelig kan der være indlagt andre indslag, der indebærer, at man forlader hotellet og kommer ud i lokalmiljøet, hvilket jo også kun er sundt, så man ikke får hotelkuller.

Man vælger jo ofte at afholde ens konference længere væk fra ens hovedsæde for ens firma, så man kan få noget friskt pust fra de vante omgivelser og tænke ud af boksen, hvor man mingler, laver workshops og snakker sammen på kryds og tværs af afdelinger og kompetencer, som man måske ikke gør til hverdag.

Dog er det, som sagt, dejligt praktisk, at både overnatning og konference kan afholde samme sted.

Nu kan en konference jo være en lukket oplevelse, hvor formen er mere uformel, men der dog er et indlagt skema til aktiviteter og måske senere hyggetid, og så kan det være de mere åbne konferencer, hvor man er pænere i tøjet, og det meste er aftalt ned til det mindste, og vil man have sjov i gaden efterfølgende, så skal man selv opsøge dette.

Dog er der nogle, der tager lidt for let på de beskrivelser og de ting, der står mellem linjerne, som man ikke burde udpensle for folk, ansatte og indbudte til, hvad der forventes af deres opførsel.

Måske kan man tage den slags til nogle interne møder de få iblandt, men andre mennesker kan måske glemme god opførsel, fordi de tror, at sådan en konference er et helle. Er man i tvivl, så skal man spørge.

Klæd sig efter beskrivelserne, bliv ikke beruset, haps ikke alle snacks til dig, så ingen andre får noget, og vær generelt flink og rar ved de andre, der er med.

Skal du afholde selskaber i Viborg til en konference, så er det vores klare anbefaling og overbevisning, at du skal gøre det via hotelegeskoven.dk, hvor steder ligger i naturskønne omgivelser, og der også er mulighed for overnatning.

 

Flere nyheder