Hvad kan jeg få hjælp til hos en revisor?

06 juli 2020 astrid_pedersen

Uanset om du er solo selvstændig med en enkeltmands virksomhed – for eksempel som konsulent eller freelancer – eller om din virksomhed er en veletableret koncern med flere under afdelinger og mange hundrede ansatte, kan du få brug for en revisor.

Revisoren optræder i mange varierende sammenhænge og på forskellige trin af skalaen. Nogle revisorer vælger at specialisere sig i vækst virksomheder eller i iværksætteri og innovation, mens andre er mere all round. Fælles for alle revisorer er, at de altid vil have styr på de gældende skatte regler, og derfor vil være kompetente til at rådgive dig og din virksomhed desangående.

Dette betyder, at du med hjælp fra din revisor altid vil kunne foretage de bedste beslutninger når det handler om din virksomheds økonomiske administration og finansielle dispositioner. Og din revisor vil altid være der til at sørge for, at alting går efter bogen.

Lad revisoren hjælpe dit lille firma på vej

Måske synes du det er overkill at få hjælp fra en revisor, hvis din virksomhed kun tæller dig selv. Men faktisk er der mange gode ting ved at få en revisor på hånden som lille selvstændig. En revisor arbejder nemlig som oftest tæt sammen med bogholdere og regnskabs medarbejdere i det, der kaldes et revisions hus.

Du kan således benytte bogholderen til at holde styr på dine regnskaber og laver andre bogførings opgaver – til en meget lavere timepris end revisoren. Revisoren vil ved regnskabs årets afslutning forestå revisor påtegning og udarbejdelse af års rapport på baggrund af det regnskab, bogholderen stiller op. Og så kan du sove roligt om natten i tryg forvisning om at skattestyrelsen får hvad den skal have – hverken mere eller mindre!

Du kan få revisor hjælp til dit regnskab i Silkeborg hos det anerkendte revisor selskab Kreston Danmark – læs mere på krestonsr.dk

Flere Nyheder