Hvornår bruges chromatering også kaldt slyngrensning?

25 oktober 2020 cecilie_mortensen

Det er måske de færreste, som ved navn kan gætte sig frem til ved chromatering, også kaldt slyngrensning er. Heldigvis kan du få svar på dine spørgsmål her. Det er nemlig ret væsentligt at kende til – især hvis du har emner, som skal lakeres. 

Hvorfor bruges chromatering / slyngrensning? 

Når man har et element, som skal lakeres, så er det et must, at overfladen selvfølgelig er godt renset på forhånd. Det er især ekstra relevant, når der er tale om brugte elementer, der skal lakeres. Det er uanset, om det er et objekt i stål eller aluminium, man skal arbejde med. 

Det der er så effektivt ved chromatering / slyngrensning er, at metoden er med til at fjerne diverse rustdannelser og glødeskaller, der måtte sidde løse. For kan du lige forestille dig at lakere noget i stål eller aluminium, hvor overfladen er ved at krakelere? Resultatet bliver på ingen på pænt eller holdbart. Derfor kan det altid svare sig, og det er klart “best practice”, at du vælger chromatering slyngrensning, som det første skridt før en lakering. 

Hvordan laves chromatering slyngrensning? 

Når der skal laves en chromatering / slyngrensning, så er det helt klart noget, du skal hyre hjælp til. Det kræver nemlig helt særlige maskiner, når man skal være i stand til at behandle elementer i mange forskellige størrelser. 

Du kan heldigvis finde firmaer, der kan udføre en slyngrensning, samtidig med at de også tilbyder diverse lakeringer. Derfor kan du også samle arbejdet ét sted, så du ikke skal finde forskellige leverandører til arbejdet. Det sparer selvfølgelig også dig tid i sidste ende. 

Når du skal finde det firma, som skal hjælpe dig, kan du finde hjælp rundt i hele landet. Det kan dog godt svare sig, at du finder lokal hjælp. På den måde er det også nemmere at komme til at fra firmaet med dine ting. 

Flere Nyheder