Industrilakering i Jylland

29 august 2022 admin

editorial

Hvis du er på udkig efter en holdbar og slidstærk overfladebehandling til dine emner, kan pulverlakering være den perfekte løsning for dig. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad pulverlakering er, og hvorfor det kan være et godt valg for dig. Du kan læse mere om fordelene ved industrilakering og pulverlakering i forhold til traditionelle metoder som sprøjtemaling.

Så hvis du overvejer at få dine emner overfladebehandlet, så læs videre for at få mere at vide om pulverlakering og industriel maling!

Hvad er pulverlakering og industrilakering?

Pulverlakering er en proces, hvor et pulver påføres overfladen af et arbejdsstykke og derefter smeltes for at danne en fast belægning. Dette giver en meget hård og modstandsdygtig overflade, der er modstandsdygtig over for slid, høje temperaturer og de fleste opløsningsmidler. Desuden indeholder pulverlakering ingen giftige opløsningsmidler, så det er miljøvenligt.

image

Industrilakering ligner pulverlakering, men der anvendes flydende maling i stedet for pulver. Dette giver en tykkere og mere robust finish end pulverlakering. Så hvis du er på udkig efter en attraktiv og holdbar overfladebehandling til dine emner, så er du du finder det med pulverlakering eller industriel maling.

Hvilke emner egner sig til industrilakering og pulverlakering?

Pulverlakering og industrilakering er velegnet til de fleste metaller, herunder stål, aluminium og messing. Det kan også bruges på visse plasttyper og kompositmaterialer. Generelt vil enhver del, der kan modstå de høje temperaturer, som kræves til pulverlakering, være en god kandidat til processen. Du bør rådføre dig med en professionel for at se, om dine dele er egnede til pulverlakering.

Industrilakering er også egnet til de fleste metaller og nogle plasttyper. Ligesom med pulverlakering bør du rådføre dig med en professionel for at se, om dine dele er egnede til industriel maling.

Du kan læse mere, og kontakte Viborg Pulverlak angående industrilakering i Silkeborg, via hjemmesiden viborg-pulverlak.dk.

Flere Nyheder