Kan du få en god frokostordning i Ringsted?

13 oktober 2020 Anne-Mette Hansen
Kan du få en god frokostordning i Ringsted?

En lækker frokostordning er et must på din arbejdsplads. Det er så kedeligt at smøre madpakke, og det er tidskrævende selv at lave en lækker salat til næste dag. Men hvad nu hvis I var nok på arbejdspladsen, til at det gav mening at få en fælles frokostordning?

Frokostordning – hvordan fungerer det?

Frokostordninger kan foregå på mange måder. Nogle af dem er:

* Traditionel kantineordning

Rigtig mange store arbejdspladser har en kantine. Hvor der hver dag laves og serveres frisk mad. Men det er ikke alle virksomheder, der har pladsen eller nok medarbejdere, til at det giver mening at have en kantine. Det koster både penge i drift og personale.

* Frokostordning – levering af mad

Der findes faktisk efterhånden ret mange firmaer, som leverer mad til arbejdspladser til deres frokost. Det fungerer typisk således, at der er en fast ordning med levering til alle ugens dage (eller et bestemt antal dage) til et specifikt antal medarbejdere.

* Frokostordning – afhentning af mad 

Som virksomhed kan I også bestille jeres frokost og vælge at sende en medarbejder hen og afhente det. Denne løsning fungerer måske bare ikke til hver eneste dag. Mange virksomheder gør det dog ofte, hvis de skal have en lidt bedre frokost i en speciel anledning.

Find en god frokostordning i Ringsted

Hvor finder i en god frokostordning Ringsted? For det første skal I vælge, hvilken af de tre typiske løsninger, I vil køre med. Skal I have en kantine? Levering af mad? Eller vil I selv stå for afhentning af mad?

Når I har besluttet det, kan I nemt foretage en søgning online og finde firmaer i jeres område, der tilbyder en af de ovennævnte løsninger. 

Rigtig mange firmaer i dag tilbyder take-away også netop tilpasset jer som virksomhed, så I kan få det leveret på specifikke uge og til netop jeres behov. Det bliver derfor helt sikkert ikke et problem at få sammensat en god frokostordning!

Flere Nyheder