Lad en dygtig bogholder hjælpe med at føre regnskab

18 maj 2021 astrid_pedersen

Er du ejer af en virksomhed eller måske endda iværksætter med en helt nystartet én af slagsen? Så bør du overveje at lade en bogholder i et revisions hus forestå virksomhedens finansielle administration.

Hvorfor skal jeg udlicitere virksomhedens regnskab?

Der er rigtig mange gode grunde til at lade en dygtig ekstern bogholder forestå den løbende postering og balancering af virksomhedens regnskaber.

Den første, og måske vigtigste grund er at så slipper du for selv at skulle bøvle med det. Regnskaber og bogføring stjæler rigtig meget af virksomheds ejeres tid som kunne have været brugt mere konstruktivt på at vækste virksomheden og udvikle på dens kerneydelser eller produkter.

Når du lader en bogholder eller en regnskabs medarbejder varetage denne opgave kan du være sikkert forvisset om at den bliver løst til UG med kryds og slange. Det betyder at du til hver en tid vil kunne fremvise et smukt balanceret og gennemskueligt regnskab hvilket er en kæmpe fordel, for eksempel hvis du skal fremvise et regnskab over for banken i forbindelse med optagelse af lån i virksomheden.

Der ud over minimerer du risikoen for fejl i regnskabet når du lader en professionel bogholder eller regnskabs kyndig tage sig af det. Det betyder at du altid vil kunne tjekke dit regnskab og få et retvisende billede af virksomhedens eller organisationens økonomi. Dit regnskab vil til hver en tid være pænt opstillet og korrekt udført. Og så slipper du samtidig for at skulle besvære dig med at lave moms og skatte regnskaber.

Få den bedste hjælp til regnskab i Esbjerg

En sidste god grund til at overlade balancering af dineregnskaber til en professionel bogholder er at din revisor vil få nemt ved at overskue regnskabet i forbindelse med den årlige påtegning og udfærdigelse af rapport.

Hos Raaby Revision ApS vil du kunne få hjælp til såvel regnskab som revision – læs mere på raabyrevision.dk.

Flere nyheder