Lad et inkassofirma tage sig af dine dårlige betalere

20 oktober 2021 astrid_pedersen

editorial

Er du træt af dårlige betalere+ så kan du overveje at kontakte et inkassofirma.

Hvorfor benytte et inkassofirma?

Der er flere gode grunde til at alliere sig med et professionelt inkassofirma hvis man har dårlige erfaringer med kunder der ikke gider at betale deres regninger.

Først og fremmest er der en vis forebyggende effekt i at kunne true en dårlig betaler med inkasso. Der er ingen som har lyst til at blive ringet op eller på anden måde kontakte af et inkassofirma.

De fleste ved udmærket godt at et inkassofirma ikke giver op før regningen er betalt, om det så betyder at der skal en politi anmeldelse eller en stævning på bordet. Derfor vil du opleve at din kunde vil være mere tilbøjelig til at betale i det øjeblik du truer med at melde vedkommende til et inkassofirma.

Lad et inkassofirma håndtere dine dårlige betalere

Der ud over kan et inkassofirma være til stor hjælp i forbindelse med inddrivelse af gæld. Som nævnt vil et inkassofirma ikke give op blot fordi de ikke kan få kontakt til en kunde.

Et professionelt inkassofirma vil altid blive ved med at prøve indtil det lykkes. Et inkassofirma vil både ringe, maile, og sende fysiske breve til kunden. Og om galt skal være kan inkassofirmaet håndtere sagen i fogedretten. På den måde slipper du for selv at skulle løse denne hårde og tidskrævende opgave.

Når du overlader dine dårlige betalere til et inkassofirma kan du regne med at få betalt dine fakturaer. Alt afhængig af hvilken aftale du har med dit inkassofirma vil du få dækket hele eller store dele af de skyldige beløb. Og så behøver du ikke at skulle bekymre dig om de store økonomiske tab.

Hos Debtia A/S kan du få hjælp til inddrivelse af gæld. Læs mere på debtia.dk

Flere Nyheder