Man skal have sine sanser med sig, når man arbejder i et vagtselskab

19 november 2020 anders_lundtang_hansen

De fleste kender nok historien om ulven og Peter, og kan du så ikke lige se, hvis man faktisk er sådan en type, der er sat til at vogte noget, men fremfor at kede sig, så ser vedkommende syner mere eller mindre konstant?

Så man informerer om dette til ens overordnede hver gang, man ser noget, og det bliver da også registreret. Men med tiden viser der sig et mønster, at vedkommende vagt ser “mærkelige” ting hvert sted, hvor personen er udsendt.

Derfor ender man måske fra hovedcentralen at tillægge mindre og mindre troværdighed ved de indmeldinger, og det kan jo være et problem, hvis man så rent faktisk observerer noget, som er mistænkeligt af den negative slags, men ingen vil tro på en.

Men det er jo også uheldigt, hvis man ender med ikke at tro ens egne øjne og melde noget eller forfølge en sag, hvis man er blevet irettesat og har fået at vide, at man måske skal holde lidt igen.

Tro på dine sanser, men vær varsom

Man kan som vagt måske godt være af den lidt overnaturlige skole, så man tror, at man ikke alene ser spøgelser og alt muligt bag hvert et hjørne, men man forveksler det måske endda også med tyveknægte, og det er ikke så heldigt.

Derfor skal en vagt helst have begge ben solidt plantet på jorden, så man ikke ender med at blive bange for ens egen skygge, men at man kan kigge nøgternt på ting, se fornuftigt på dem og ikke lade ens fantasi løbe om hjørner med en.

Det samme skal da også siges, at hvis man så er kommet op i alderen, og ens syn driller en, eller man ved, man ikke kan forfølge indbrudstyve med videre længere, så er det måske på tide at indstille karrieren.

Lej din næste vagt fra http://www.dansksikkerhedsservice.dk/ 

Flere nyheder