Overvej frokostordning på din arbejdsplads

05 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Når du kommer hjem fra en lang dag på arbejde, så er frokost til dagen efter nok ikke det første, du kaster dig over at lave. Du skal måske nå at handle en færdiglavet salat som madpakke, eller smøre rugbrødsmadder sammen med dine børns. Det kan tage tid, og det er måske ikke det mest sindsoprivende mad, du får med hver dag. Derfor kan du overveje at få frokostordning på din arbejdsplads. Læs med her, hvor vi vil komme omkring fordelene med frokostordning.

1. Sund og velbalanceret frokost hver dag

At spise frokost på arbejdet er vigtigt for produktiviteten og dit generelle helbred. Når du spiser godt, behøver du ikke at bekymre dig om at være sulten i løbet af eftermiddagen, hvilket kan gøre en stor forskel, når det gælder om at forblive produktiv og ivrig efter at påtage sig større opgaver. Og hvis du har et bestemt tidspunkt til at spise, er det med til at sikre, at du ikke skynder dig rundt for at finde noget at spise, når du føler dig sulten.

Det kan godt være, det er fristerende at købe sig til succes hver dag, hvor det måske ikke bliver det sundeste valg hver gang. Med frokostordning på din arbejdsplads kan du være sikker på, at du får en sund frokost, der holder dig mættet indtil aftensmaden. Det kan være alt fra salat til varme retter, hvor der er rig på grøntsager eller vitaminer i maden.

2. Noget til enhver smag

Der er sikkert flere på kontoret, der har præferencer i mad og måske endda der er nogle med særlige diæter. Med en frokostordning kan i få mad, der passer til lige jeres behov og ønsker. Der kan være en kollektiv interesse fra alle medarbejdere at i får sundt mad hver dag til frokost. I kan få skræddersyet en menu, der opfylder alt det, der står i kostpyramiden og som varierer mellem varmt og koldt mad. 

Hvis du er interesseret i at købe dig til frokostordning for dine medarbejdere i din virksomhed, så kan vi anbefale Hansens Catering. Du kan finde dem via dette link: https://hansenscatering.dk/produkt/frokost-buffet-til-firmaer/.

Flere Nyheder