Prøv mødelokaler nogle markante andre steder!

05 april 2020 anders_lundtang_hansen

Når der bliver indkaldt til møde i firmaet, så ved du næsten med det samme, hvor du skal gå hen, for I har garanteret et fast sted, hvor I holder møde, selvom der er alternative muligheder.

Men det er bare mest belejligt og bevendt at benytte det samme lokale, hvor man nærmest per automatik sætter sig på den plads, man plejer, selvom ingen har sagt, at man skal gøre det.

Pointen er, at man efterhånden er så vant til den rutine, at selvom det umiddelbart kan virke smart at gøre det på den måde, så ender man også med at køre i tomgang, fordi man ikke bliver stimuleret af nogle andre omgivelser.

Så kan det godt være, at mødet handler om noget forskelligt fra gang til gang, at man Skyper, at man har nogle grafer at snakke om med videre – men generelt minder det hele om sig selv.

Det er måske her, at man skal forsøge at rykke lidt rundt på omgivelserne, så man evner at tænke lidt anderledes og måske byde ind med noget, som man ellers ikke ville gøre.

Det skal selvfølgelig ikke blive så besværligt, at man hver gang skal hen at rykke til et andet sted, der ligger langt væk, måske endda et andet sted i landet, men mindre kan også gøre det.

Eksempelvis kan det være, at man går ind på chefens kontor, at man mødes i fredagsbaren eller på en arbejdsstation.

Så står man måske lidt tættere, og man skal stå op, men måske er det lige den ekstra blodcirkulation, der er med til at gøre en markant forskel.

Apropos det, så kan det være, at man skulle rykke mødet til udenfor, hvis vejret er til det.
For godt vejr, solskin og frisk luft kan virkelig gøre en gavnlig forskel på folk, og så vil du virkelig se medarbejderne byde ind.

Flere nyheder