Rådgivning til virksomheder kan komme mange forskellige steder fra

05 april 2020 anders_lundtang_hansen

Nogle firmaer kan holde kortene så tæt. at de ikke tør lukke andre ind i deres indre for at få hjælp til at fremme deres virksomhed: de er bange for, at der bliver afluret hemmeligheder hos dem, som bliver sagt videre til konkurrenterne.

Men man kan sagtens invitere mange ind i ens indre kerne af firmaet, uden man kommer til at afsløre noget vigtigt.

Andre virksomheder er måske arrogante nok til at tro, at de sagtens kan klare alting selv, eller at de lærer det undervejs, så de kan tage tingene, som de kommer – selvom de ville kunne spare meget energi, mange penge og tid på at få hjælp fra andre.

Så er der atter også dem, der er så stolte af dem selv, at de ikke føler, det vil være deres egen virksomhed længere, hvis de får hjælp af andre – det er den barnlige attitude med: ka’ selv, vil selv!

Men man får ikke noget ud af at have den slags opfattelser, for selvom vi lever i Danmark og generelt den vestlige verden med frit markedshandel, så kommer det også samfundet som hele til gavn ved, at man kommer fremad med ens virksomhed.

Den slags sørger nemlig for, at der kommer arbejdspladser til, at man kan donere penge til lokalområdet, at det tiltrækker beboere og måske endda turister og andre forretninger.

Den slags kan stadig ske ved, at man selv får lov at styre ens egen forretning, som man selv vil, for det med at få råd er jo ikke ensbetydende med, at man SKAL tage dem til sig. 
Det er der jo ikke noget krav om, det er jo op til en selv.

Men når man måske ser, hvad andre har fået ud af, at de lyttede til nogle givne råd fra for eksempel https://virksomhedsraadgivning.com/ , så kan de se, hvilken gavn det havde for dem.

Og rådgivningen er jo også personligt givet, så det altid passer til dig.

Flere Nyheder