Sådan kvalitetssikrer du det udførte arbejde

27 november 2021 silje_hansen

editorial

Som håndværker kan du kommer ud for mange forskellige typer af opgaver. Der kan være forskel på ens forventninger til opgaverne, hvorfor du kan undgå uoverensstemmelser eller uenigheder med kunderne, hvis du har dit på det rene. Det er her kvalitetssikring af arbejdet kommer ind i billedet. For at kvalitetssikrer det udførte arbejde, kræver det at du har et smart og nemt kvalitetssikringssystem. 

Der findes i dag en række forskellige løsninger og systemer, som du kan anvende for at fotodokumentere og kvalitetssikre det udførte arbejde. Her kommer vi blandt andet med en anbefaling til dig i artiklen. Vi starter dog med at se på, hvad der skal til for at du kan dokumentere kvaliteten af dit arbejde. 

image

Hvad skal et kvalitetssikringssystem indeholde?

Når du skal dokumentere det arbejde der er udført, er det en god ide at få taget billedet af før, under og efter arbejdet er udført. Det kan dermed være en god måde at vise kunden på, hvordan håndværket er lavet bag det udførte arbejde. 

Da det kan være svært at finde hoved og hale i alle billederne, er det smart med en mappe til de forskellige billeder. Dermed kan du tilknytte de billeder der passer til det projekt som du har arbejdet med. Det gør det også lettere for at have finde igen samt at kunne vise kunderne, hvis der skulle opstå spørgsmål til det udførte arbejde.

Derfor skal du vælge Handsonsimply.dk som kvalitetssikringssystem

Hvis du er i markedet for at finde et kvalitetssikringssystem, kan vi varmt anbefale dig at vælge handsonsimply.dk. Her kan du let planlægge de forskellige opgaver du får ind i ordrebogen. Du kan altid uploade de billeder som du løbende får taget før, under og efter arbejdet er udført. 

Du kan både bruge app’en online og offline, hvilket gør det nemt for dig at anvende uanset om der er god dækning eller du er et sted uden dækning på telefonen. 

Flere Nyheder