Sådan øger du din bolig værdi på landbrugsejendomme

13 november 2019 admin

Er du landmand eller indehaver af en landbrugsejendom, er du sikkert bekendt med at det kræver god vedligeholdelse af hallerne og ejendommen, for at sikre den optimale drift. De store haller kan kræve optimal opvarmning og klimaforhold for enten dyrene eller andet landbrug. Hvis derfor ikke er god isolering i taget, kan det kræve flere penge at holde hallen opvarmet i de kolde vintermåneder. En investering i et godt tag er derfor godt givet ud på varmeregningen og som generelt for ejendommen. 

Sådan øger du din boligværdi på landbrugshaller?

Et nyt tag optimere energiforbruget for ejendommen, men efterladet et flot og nyt udseende til halbygningen. Der kan derfor være mange penge at spare på den lange bane, hvis du enten har utætheder, mos eller alger på hallens tag. Tagplader er generelt også en billigere løsning sammenlignet med tagsten. Derfor er det også meget normalt, at hvis man kan slippe afsted med denne løsning for parcelhuse, haller og erhvervsbygninger, så vælger man det. 

Hvis du er ved at sælge din hal, kan det også have en betydning for prisen. Det sætter en højere standard for hallens tilstand, hvorfor det naturligvis øger værdien. Det er også en fordel for den potentielle køber, da køberen ikke behøver at skulle bekymre sig om at istandsætte hallens tage de næste mange år frem. 

Spar penge på et nye hal tage

Oplever du utætheder i din hal eller har du udfordringer med mos og alger grundet de hårde vintermåneder i Danmark, bør du tage en uforpligtende dialog med en professionel fagmand i hal tage. Her får du professionel vejledning og rådgivning i dine muligheder for enten at renovere eller skifte dit tag. Hos Baagø Knudsen er der altid kvalitet for pengene. Der bliver sat en ære i sit håndværk, hvorfor de først går derfra, når arbejder er udført til perfektion. 

Flere Nyheder