Sådan parrer du emballage med det, der skal pakkes ind

17 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Man behøver selvfølgelig ikke at gøre det til en kunst at sammensætte emballage med det, man har tænk sig at pakke ind, men hvis man lige gør sig nogle tanker og velovervejede overvejelser, inden man kaster sig over det, så kan man spare tid, penge og kræfter.

For man kan skam spare en del penge ved ikke at overkøbe for meget emballage, så man ender med at sende mere, end hvad man skulle, hvis indpakningen nu er til en forsendelse, for så øger det blot på omkostningerne til fragten.

Nogle vil så indvende, at det er smartest at bruge lidt for meget end lidt for lidt emballage til at pakke ind, og det kan da også godt være på sin plads at bruge lidt mere, hvis man skal pakke noget skrøbeligt ind.

Men det vil næsten altid være smartest, hvis man således sørger for at pakke det forsvarligt og korrekt ind og eventuelt sætte det i spænd med nogle bobleplast eller lignende, end at man bare fylder emballage ned i en pakke, der ender med at fylde en del.

Det sparer dig jo også tid, at du anvender den rette teknik, så du ikke skal forsøge at kæmpe dig frem hver gang til at finde den mest forsvarlige måde at pakke ind på.

Selvfølgelig gør det jo så ikke noget, hvis man har købt lidt for meget emballage, når man skal pakke ind, for så har man jo altid noget til næste indpakning – hvis det vel at mærke passer dertil.

Så handler det også ofte om, at indpakningen også er den rette, for emballage kan jo også være det yderste lag, når man pakker for eksempel en gave ind.

Og her er jo forskel på, om der er tale om en julegave, en fødselsdagsgave, reception med videre; her skal man vælge med omhu.

Flere Nyheder