Skal dine sikkerhedstræsko være med eller uden hæl?

30 september 2021 anders_lundtang_hansen
image

Selvfølgelig er der en hæl på selve sikkerhedstræskoen, når man køber den, for ellers ville det jo bare være en halv træsko.

Vi mener, om man ønsker at have den hæl med, som der omslutter bagsiden af ens fod, der således stiger op fra selve den del af træskoen, der udgør fladen, som man står på.

For nogle kan det være lige meget, men for andre er det forskellen på, om overhovedet har det godt i disse træsko.

Heldigvis kan man få begge typer, men hvad er så at foretrække?

Vi vil gennemgå nogle af de fordele og ulemper, som der er ved de to forskellige typer, så man bedre kan finde ud af, hvad det er for en type, som man skal vælge – men man kan være sikker på, at begge typer beskytter lige godt.

Sikkerhedstræskoen uden eller med hæl

Hvis man vælger den træsko, som der er uden hæl, så er den forholdsvis lettere at hoppe i, da man bare lige skal træde ned i den og presse tæerne fremad.

Dog kan man så også risikere, at det er lettere at falde ud af den igen, som nogle gange kan komme af, at man støder mod noget, falder, eller at træskoen ikke passer til en – i sidste tilfælde skal man så nok forsøge at lede efter en træsko, som der passer bedre til en.

Vælger man en træsko med hæl, så kan det tage lidt mere tid at komme ned i den, men så sidder den også mere tæt, hvis man har valgt den rette størrelse, så den ikke klemmer, og man kan også bedre holde varmen i den.

Med en hæl på træskoen er der også flere muligheder i at holde fast i den, hvis man skal hen at bære den rundt med hænderne.

Så er det op til dig at vælge typen af sikkerhedstræsko: https://lind-fodtoej.dk/ 

Flere Nyheder